Appartement - verhuurd

Residentie Greenway 6de verdieping

Volledig gerenoveerd !

Ruim, net gerenoveerd appartement met uitstekende ligging nabij het Sint-Pieters station te Gent en het stadscentrum. Openbaar vervoer en tal van handelszaken bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het 90m² grote appartement beschikt over een grote ruimtelijkheid met een loftgevoel tot gevolg. De open keuken met ingebouwde toestellen (grote koelkast, aparte diepvries, combi-oven, kookplaat en vaatwasser) gaat over in een ruime living met haard. De grote raampartijen laten een immense lichtinval toe en dragen bij tot een zeer aangename beleving van de leefruimte en keuken. Om die frisheid nog meer te optimaliseren is er gekozen voor een voornamelijk wit interieur. De eigenzinnige verlichtingsarmaturen aan de wand geven een speelse toets aan het geheel.

De badkamer met ligbad en glazen douchewand wordt optisch vergroot door een kamerbrede spiegel. Het toilet is apart en beschikt over een handwasbakje.

In de inkomhal werden er gloednieuwe op maat ingebouwde kasten voorzien. Deze kasten doen enerzijds dienst als vestiaire en anderzijds als bergruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast, alle aansluitingen zitten klaar.

Het appartement bevat twee grote slaapkamers met voldoende ruimte om extra kasten te plaatsen. TV en UTP aansluitingen zijn in elke slaapkamer voorzien.

Qua stockage-mogelijkheden is er achteraan nog een klein terras met buitenberging en naast de keuken is er eveneens nog een binnenberging.

De grondige renovatie zorgde voor een zo goed als nieuw appartement. De dekvloer of cementchape werd verwijderd waardoor het mogelijk werd om de volledige elektrische installatie en alle sanitaire leidingen te vernieuwen. De sanitaire toestellen zijn eveneens ‘spiksplinter’ nieuw en dragen bij tot een zeer hoog wooncomfort.

De renovatie werd gedaan door JUMA architects. www.jumaarchitects.be

2
2 maanden huurprijs te plaatsen op renteboekje.
191(kWh/m2)
Kortrijksesteenweg 437, 9000 Gent

Ligging